Слави Трифонов е бил заплашен с убийство заради 25-годишната плеймейтка Нора

...
Слави Трифонов е бил заплашен с убийство заради 25-годишната плеймейтка Нора
Коментари Харесай

Заплашвали Слави с убийство заради новата му любов?

Слави Трифонов е бил застрашен с ликвидиране поради 25-годишната плеймейтка Нора Недкова, с която има разказ. Така най-малко твърди клюката в столицата. Някои даже споделят, че двамата са сгодени, само че това е малко евентуално, поради отношението му към сходни церемонии, което е извънредно негативно.

Наскоро на водещия люто се заканил предприемач, който е вдлъбнат по настоящата Мис Плеймейт 2017. Той си мсилел, че тя е негова, тъй като я завел на екскурзия в Колумбия, настояват клюкарите. Само че му разказали, че тя в действителност е бясно влюбена в Трифонов. И освен платонично.
 слави трифонов, нора недкова  слави трифонов, нора недкова  нора недкова
„ Не ме е боязън от заканите. В последна сметка не ми се случва за първи път “, сбито коментирал водещият пред екипа си.  Случва му се даже доста постоянно. Преди време са го заплашили, че ще слагат бомба дори в студиото му,  а известни мутри са си правели сметка да го прострелят с арбалет на едно изключително място. Точно на празника на влюбените Свети Валентин Дългия пък е бил застрашен от предприемача Рейхан М.

Твърди се, че връзката му с апетитното варненско миньонче била разкрита персонално от Венета Райкова. Слави и Нора вечеряли в изтънчен столичен ресторант в кв. „ Изток “. Живеещата наоколо водеща на „ Папараци “ също имала резервация в заведението, влезнала и незабавно ги забелязала. После е ясно…

Нора неотдавна съобщи пред медиите, че се е преместила в София по обич. В края на предходната година тя бе посетител в „ Шоуто на Слави “ по Би Ти Ви. Малко по-късно двамата почнали да излизат.

В момента варненката населява апартамент чартърен, тъй като майстори ремонтирали нейното ново жилище, разказвала е тя. От кого е купено, Недкова не издава, само че споделя, че луксът вътре е замайващ, настояват всемирски лъвове.

Известен факт е, че Трифонов си пада по русокоси дами с идеално завършен бюст, като те нормално са… варненки. Нора е най-малко третата от морската столица, с която Трифонов има сериозна любовна история.
В едно нещо обаче тя се различавала от някогашните му гаджета – Нора е от заможно семейство, щерка е на огромен предприемач от морската столица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР